DIENSTEN

VA diensten Online Marketing & Office Management

zandkleur achtergrond.png

Online Marketing

• Sales funnels opzetten via Active Campaign (Mailblue), Convertkit, Mailerlite.

• Emailmarketing via Active Campaign (Mailblue), Convertkit, Mailerlite.

• Webinar opzet incl. alle bijbehorende techniek, mailings etc via WebinarGeek of Zoom.

• Facebook adverteren

E-book, weggever, infographic en visual opmaak via Canva

zandkleur achtergrond.png

Office Management

• Back office werkzaamheden rond online programma’s

• Planning / agendabeheer

• Email-beheer / communicatie / klantenservice

• Opzetten, controleren en bijhouden van bedrijfs processen

• Team management

• Event organisatie voor jouw bedrijf

Advies gesprek

zandkleur achtergrond.png

Naast mijn uitvoerende diensten, bied ik ook een online adviesgesprek aan van 1,5u om naar de basis en fundering van je bedrijf te kijken.

Jij geeft mij vooraf enkele punten waar je hulp bij zou kunnen gebruiken en/of vast loopt of gewoonweg niet weet hoe dit aan te pakken.

We kijken samen naar waar jij nu staat incl. hoe dat er voor de buitenwereld uitziet, waar jij naar toe zou willen en wat er in de fundering nodig is om jouw volgende stappen waar te kunnen maken.

Heel vaak kan de basis nog efficiënter worden ingericht en is die versteviging van de fundering ook daadwerkelijk nodig om jouw volgende groei stappen te kunnen realiseren.

Een frisse blik van buitenaf geeft je vaak net weer nieuwe inzichten en handvatten om zaken concreet te maken die wellicht al in je achterhoofd zaten, maar die je nog niet vast kon pakken.

Uiteraard sta ik na het adviesgesprek nog ter beschikking voor een vervolg mocht je daar behoefte aan hebben.

Wil je meer weten over dit adviesgesprek, neem contact met mij op.


Bovenstaande werkzaamheden kunnen ook in het Engels worden uitgevoerd.  

Als Virtual Assistant pas ik mij makkelijk aan en weet ik snel mijn weg te vinden in verschillende systemen en programma’s.

Ik werk op basis van een uurtarief van 50euro per uur excl. btw voor mijn VA diensten. Ik geef je aan het eind van de werkzaamheden een duidelijk overzicht van de gewerkte uren. De uren die we afspreken zal ik ook voor jou reserveren zodat ik die tijd ook echt aan jouw onderneming kan besteden. Je betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren. Zouden er toch meer uren nodig zijn dan gedacht, dan wordt dat tijdig besproken. 

Voor het adviesgesprek geldt een ander tarief. Neem contact met me op voor meer informatie.


Weet je nog niet zeker of een samenwerking met een Virtual Assistant wat voor jou is? Wil je een keer vrijblijvend contact hebben via zoom om te bekijken wat ik voor jou en jouw business zou kunnen betekenen en of er een klik tussen ons is? Klik dan hier om naar mijn contact formulier te gaan en dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.