DIENSTEN

zandkleur achtergrond.png

Online Marketing

• Facebook adverteren

• Sales funnels opzetten via Active Campaign (Mailblue), Convertkit, Mailerlite.

• Emailmarketing via Active Campaign (Mailblue), Convertkit, Mailerlite.

• Webinar opzet incl. alle bijbehorende techniek, mailings etc via WebinarGeek of Zoom.

• Social media planning om je zichtbaarheid te vergroten en consistent te houden (Facebook & Instagram, LinkedIn)

E-book, weggever, infographic en visual opmaak via Canva

zandkleur achtergrond.png

Office Management

• Back office werkzaamheden rond online programma’s

• Planning / agendabeheer

• Email-beheer / communicatie / klantenservice

• Opzetten, controleren en bijhouden van bedrijfs processen

• Team management

zandkleur achtergrond.png

Event organisatie

Ik kan je ondersteunen of het werk uit handen nemen wat komt kijken bij de gehele voorbereiding van de organisatie voor o.a. een netwerk event /borrel /bijeenkomst, maar ook events waar jij jezelf als coach wil laten zien behoort tot de mogelijkheden.


Bovenstaande werkzaamheden kunnen ook in het Engels worden uitgevoerd.  

Als Virtual Assistant pas ik mij makkelijk aan en weet ik snel mijn weg te vinden in verschillende systemen en programma’s.

Ik beschik over een ruim netwerk van collega Virtual Assistants aan wie ik ook opdrachten kan doorsturen mocht ik zelf niet over de expertise beschikken. 

Ik werk op basis van een uurtarief van 50euro per uur excl. btw en geef je aan het eind van de opdracht/taken een duidelijk overzicht van de gewerkte uren. De uren die we afspreken zal ik ook voor jou reserveren zodat ik die tijd ook echt aan jouw onderneming kan besteden. Komen we uiteindelijk op minder uit, geen probleem, je betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren. Zouden er toch meer uren nodig zijn dan gedacht, dan wordt dat tijdig besproken. 

Uiteraard wordt er vooraf duidelijk afgesproken hoeveel uur ik denk nodig te hebben voor bepaalde werkzaamheden en/of hoeveel uur jij denkt te willen afnemen, zodat we dit zo goed mogelijk kunnen afstemmen.  


Weet je nog niet zeker of een samenwerking met een Virtual Assistant wat voor jou is? Wil je een keer vrijblijvend contact hebben via zoom om te bekijken wat ik voor jou en jouw business zou kunnen betekenen en of er een klik tussen ons is? Klik dan hier om naar mijn contact formulier te gaan en dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.