Wie is Froukje? 

Ik ben Froukje, getrouwd en moeder van twee prachtige jongens en ik woon met mijn gezin in het mooie Zuid-Limburg net buiten de stad, heerlijk buiten met al onze dieren aan huis en toch alles in de buurt. 

Na dik 7 jaar werkzaam te zijn geweest als Manager Client Administration voor een Zwitsers asset management bedrijf waar ik verantwoordelijk was voor vele uiteenlopende zaken omtrent de administratie & communicatie en waar ik zeer veel heb geleerd en met heel veel plezier altijd heb gewerkt, heb ik in 2018 de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen als Virtual Assistant (VA). De rede van deze keuze, is om meer rust te krijgen voor mijzelf en met name meer balans te creëren tussen werk en gezin nadat ons oudste zoontje twee jaar geleden gediagnosticeerd is met een chronische ziekte wat veel zorg met zich mee brengt en veel flexibiliteit van mij eist. 

Deze rust gun ik andere ondernemers ook en daarom krijg ik juist enorm veel energie van het ondersteunen en volledig ontzorgen waar andere ondernemers vast lopen, tegenop zien of wanneer het werk te veel voor ze wordt.

Ik ben zeer gedreven, bewust, eerlijk, zelfstandig en zorgvuldig en ben er van overtuigd dat ik andere ondernemers kan helpen zodat zij meer tijd kunnen besteden aan hun passie, daar waarom zij ondernemer zijn geworden. Het creëren van een lange termijn relatie is dan ook waar ik het meeste van hou, om echt samen te kunnen groeien en vertrouwen op te bouwen. Na 7 jaar zelfstandig van thuis uit te hebben gewerkt voor een Zwitsers bedrijf weet ik als geen ander hoe belangrijk vertrouwen is op afstand. En de juiste klik is daarbij de basis.

Ik ben opgegroeid in Brabant en ik heb na mijn middelbare school een aantal jaar in Sicilië gewoond en gewerkt. Daarna ben ik terug naar Nederland gekomen waar ik de HBO opleiding International Business and Languages (Bachelor of Commerce) heb voltooid in Maastricht.

Ik leer nog steeds graag en volg dan ook regelmatig verschillende trainingen/opleidingen om zo andere ondernemers optimaal te kunnen ondersteunen binnen de mogelijkheden die het huidige web ons biedt om verder te groeien en echt de diepte in te gaan. Zo heb ik recent een opleiding in Online Marketing bij de VA School afgerond om zo echt nog meer de diepte aan te kunnen bieden aan mijn klanten.

Dat vind ik zelf het mooie aan het ondernemerschap, jezelf continu blijven ontwikkelen en blijven groeien. I love it!

Naast de ontwikkelingen van mijn eigen business waar ik altijd mee bezig ben, vind ik het ook enorm leuk en inspirerend om andere ondernemende vrouwen samen te brengen en te verbinden. Daaruit is ‘Moms Connect’ ontstaan en organiseer ik regelmatig netwerkkoffie’s speciaal voor ondernemende moeders. Informeel, laagdrempelig en zonder verplichtingen, maar met waarde! Groeien doe je namelijk samen! Wil je ervaren of dit een waardevol netwerk voor jou is dan ben je van harte welkom om vrijblijvend een keer aan te sluiten. Kijk hier voor meer informatie.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan hier om naar een overzicht van mijn diensten te gaan.

Froukje Berfelo-Virtual Assistant-Back office management