Membership Moms Connect

Super tof dat je interesse hebt om lid te worden van Moms Connect!

Groeien doen we samen!


Wat zijn de voordelen van een membership van Moms Connect:

 1. Investeren in je netwerk, is groeien in je business.

 2. Er wordt je een netwerk aangereikt waar je echt een klik mee zult voelen wanneer jij ook persoonlijk contact, verbinding en duurzame relaties belangrijke ‘basis’ pijlers in het ondernemerschap vindt. Ondernemen vanuit gevoel en intuïtie. Je hoeft zelf niet langer moeite te doen om in contact te komen met gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers die hetzelfde in hun business staan als jij om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Dit wordt voor je georganiseerd.

 3. De netwerk koffie’s zullen informeel, laagdrempelig en zonder verplichtingen zijn. Iedereen moet zich prettig en veilig voelen, ook als je alleen komt. Maar we gaan er wel voor om zakelijk waarde te leveren aan elkaar als ambitieuze ondernemers en niet alleen voor een gezellige kop koffie.

 4. Je zult altijd weer nieuwe inspiratie opdoen en een boost aan energie krijgen van deze ochtenden wat verdere ontwikkeling en groei mogelijk maakt, voor jezelf en je business.

 5. Door het creëren van een stabiel netwerk vanuit verbinding zullen we al snel ambassadeurs voor elkaar worden. Dit kunnen we allemaal goed gebruiken.

 6. De netwerk koffie’s zullen altijd op sfeervolle locaties plaatsvinden in omgeving Maastricht.

 7. Na afloop van de netwerk koffie ontvangen alle deelnemers een deelnemerslijst per mail zodat je in alle rust nog contact kan leggen.


One woman can make a difference, but together we can ROCK THE WORLD!Informatie netwerk membership Moms Connect:

 1. Je kunt vrijblijvend eenmalig naar een netwerk koffie komen om te voelen, te proeven en te ervaren of het voor jou ook waardevol kan zijn en of dit netwerk aansluit bij jouw behoeften. Naar aanleiding daarvan beslis je een volgende keer of je lid wordt van Moms Connect.

 2. Het membership kost €70 per jaar excl. btw. Dat is €84,70 incl. btw.

 3. Er zullen 6 netwerk koffie’s per jaar plaatsvinden.

 4. Consumpties tijdens de netwerk koffie’s zijn voor eigen rekening.

 5. Er zullen 6 online bijeenkomsten plaatsvinden via Zoom waarbij we een ondernemersvraagstuk bespreken. Tijdens deze meeting kunnen we elkaar aanvullen, echt waarde leveren en met elkaar sparren.

 6. Een keer per jaar zal Moms Connect een event organiseren inclusief interessante workshops. Leden van Moms Connect zullen voorrang hebben op deze inschrijvingen en een korting ontvangen t.o.v. niet leden.

 7. Je gaat een membership aan voor een jaar, dus 365 dagen vanaf de dag dat je instroomt. Instromen is daarmee tijdens het hele jaar mogelijk. Er vindt geen restitutie plaats wanneer je beslist niet meer te komen.

 8. Je membership is pas bevestigd na betaling. Betaling geschiedt vooraf via IDEAL en je ontvangt meteen na betaling een bevestiging via de mail wat tevens gebruikt kan worden als factuur.  

 9. Voor meer info stuur een mail naar info@momsconnect.nl


Ervaar ook de kracht van verbinding en connectie!


Moms Connect

netwerk

ondernemende moeders

ondernemende vrouwen

netwerken

verbinding


Door een membership aan te gaan geef je Moms Connect als onderdeel van Froukje Berfelo toestemming jouw gegevens te verwerken zoals beschreven in mijn privacy verklaring.

Voor vragen kunt je contact opnemen via info@momsconnect.nl

IMG_2753.JPG