Membership Moms Connect

Super tof dat je interesse hebt om lid te worden van Moms Connect!

Groeien doen we samen!


Wat zijn de voordelen van een membership van Moms Connect:

 1. Investeren in je netwerk, is groeien in je business.

 2. Er wordt je een netwerk aangereikt waar je echt een klik mee zult voelen wanneer jij ook persoonlijk contact, verbinding en duurzame relaties belangrijke ‘basis’ pijlers in het ondernemerschap vindt. Ondernemen vanuit gevoel en intuïtie. Je hoeft zelf niet langer moeite te doen om in contact te komen met gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers die hetzelfde in hun business staan als jij om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Dit wordt voor je georganiseerd.

 3. De netwerk koffie’s zullen informeel, laagdrempelig en zonder verplichtingen zijn. Iedereen moet zich prettig en veilig voelen, ook als je alleen komt. Maar we gaan er wel voor om zakelijk waarde te leveren aan elkaar als ambitieuze ondernemers en niet alleen voor een gezellige kop koffie.

 4. Je zult altijd weer nieuwe inspiratie opdoen en een boost aan energie krijgen van deze ochtenden wat verdere ontwikkeling en groei mogelijk maakt, voor jezelf en je business.

 5. Naast de netwerkkoffie’s die voornamelijk in het teken staan van kennismaking, vinden er voor de members ook iedere twee maanden online sparring & groeisessies plaatsvinden via Zoom waarbij we een ondernemersvraagstuk bespreken. Tijdens deze meetings kunnen we elkaar aanvullen, waarde leveren en met elkaar sparren. Hier ga je echt de kracht van jouw ondernemers netwerk ervaren.

 6. Je krijgt toegang tot een besloten Facebook groep waar members onderling met elkaar in contact staan, inzichten delen, maar ook successen en struggles kunnen delen om de kracht van het groepsproces te benadrukken.

 7. Door het creëren van een stabiel netwerk vanuit verbinding zullen we al snel ambassadeurs voor elkaar worden. Dit kunnen we allemaal goed gebruiken.

 8. De netwerk koffie’s zullen altijd op sfeervolle locaties plaatsvinden in omgeving Maastricht.

 9. Na afloop van de netwerk koffie ontvangen alle deelnemers een deelnemerslijst per mail zodat je in alle rust nog contact kunt leggen.


One woman can make a difference, but together we can ROCK THE WORLD!Informatie netwerk membership Moms Connect:

 1. Je kunt vrijblijvend eenmalig naar een netwerk koffie komen om te voelen, te proeven en te ervaren of het voor jou ook waardevol kan zijn en of dit netwerk aansluit bij jouw behoeften. Naar aanleiding daarvan beslis je een volgende keer of je lid wordt van Moms Connect.

 2. Het membership kost €70 per jaar excl. btw. Dat is €84,70 incl. btw. Let op, deze prijs gaat in 2020 omhoog.

 3. Er zullen 6 netwerk koffie’s per jaar plaatsvinden.

 4. Consumpties tijdens de netwerk koffie’s zijn voor eigen rekening.

 5. Er zullen 6 online sparring & groei sessies plaatsvinden via Zoom waarbij we een ondernemersvraagstuk bespreken. Tijdens deze meetings kunnen we elkaar aanvullen, echt waarde leveren en met elkaar sparren.

 6. Je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep waar members onderling met elkaar in contact staan, inzichten delen, maar ook successen en struggles kunnen delen om de kracht van het groepsproces te benadrukken.

 7. Een keer per jaar zal Moms Connect een event organiseren. Leden van Moms Connect zullen voorrang hebben op deze inschrijvingen en een korting ontvangen t.o.v. niet leden.

 8. Je gaat een membership aan voor een jaar, dus 365 dagen vanaf de dag dat je instroomt. Instromen is daarmee tijdens het hele jaar mogelijk. Er vindt geen restitutie plaats wanneer je beslist niet meer te komen.

 9. Je membership is pas bevestigd na betaling. Betaling geschiedt vooraf via IDEAL en je ontvangt meteen na betaling een bevestiging via de mail wat tevens gebruikt kan worden als factuur.  

 10. Voor meer info stuur een mail naar info@momsconnect.nl


Ervaar ook de kracht van verbinding en connectie!


Moms Connect

netwerk

ondernemende moeders

ondernemende vrouwen

netwerken

verbinding


Door een membership aan te gaan geef je Moms Connect als onderdeel van Froukje Berfelo toestemming jouw gegevens te verwerken zoals beschreven in mijn privacy verklaring.

Voor vragen kunt je contact opnemen via info@momsconnect.nl

IMG_2753.JPG