Ervaar de kracht van verbinding met Moms Connect!

Moms Connect groeit!

Om deze groei voort te zetten en een stabiel netwerk te creëren werkt Moms Connect inmiddels met een membership om waarde te behouden, online sparring & groeisessies en een besloten online community. Klik hier voor meer info over het membership.

Netwerkkoffie Moms Connect:

11/10/2019 netwerk kofiie 9.15-11.15 te Valkenburg/Houtem.

29/11/2019 netwerk kofiie 9.15-11.15 te Valkenburg/Houtem.

Inschrijven voor de verschillende netwerkkoffie’s kan via de events op de FB pagina van Moms Connect.


23/08/2019 netwerk kofiie 9.15-11.15 te Valkenburg/Houtem.

21/06/2019 netwerk kofiie 9.15-11.15 te Valkenburg/Houtem.

10/05/2019 netwerk koffie 9.15-11.15 te Valkenburg/Houtem.

22/03/2019 netwerk koffie 9.15-11.15 te Valkenburg/Houtem. - gecancelled

18/01/2019 netwerkevent - wat was het gaaf!

26/10/2018 netwerk koffie

24/08/2018 netwerk koffie


Netwerken voor ondernemende vrouwen met kinderen

Tijdens de zomer van 2018 heb ik mijn eerste netwerk koffie voor ondernemende vrouwen met kinderen uit de omgeving van Maastricht georganiseerd om in eerste instantie stappen te maken om mijn eigen netwerk uit te breiden. Dat werd zo enorm enthousiast ontvangen en er blijkt absoluut behoefte te zijn aan netwerken op basis van echte verbinding dat ik heb besloten hier meer mee te doen. Ik krijg hier enorm veel energie van! Inmiddels breng ik iedere twee maanden ambitieuze ondernemende en gelijkgestemde moeders bij elkaar om te verbinden, om elkaar te kunnen inspireren, samen te kunnen groeien en elkaars ambassadeurs te worden! Ben jij er de volgende keer ook bij? Ervaar ook de kracht van verbinding en connectie! Groeien doe je namelijk niet alleen!

De combinatie van het ondernemerschap en moeder zijn kan voor vele extra uitdagingen zorgen. Wij hebben vaak meerdere ogen, voelsprieten en organisatie skills nodig om de combi goed te kunnen managen. Het is fijn om dit ook te kunnen delen met gelijkgestemde ondernemers. Je eigen keuzes hierin te maken en te ondernemen op jouw eigen voorwaarden. Ook daarin kunnen we van elkaar leren.

Jezelf niet klein houden als zzp’ er met een ‘bedrijfje’, maar gaan staan als echte ondernemer met een business. Jouw eigen unieke pad te volgen en echt te gaan voor wat je graag zou willen bereiken.

Alleen met het juiste netwerk om ons heen kunnen we elkaar inspireren, motiveren en ondersteunen door ambassadeurs voor elkaar te zijn, elkaar aan te vullen en waarde te leveren waar mogelijk! Een mooi stabiel netwerk wat staat, waar je jezelf mag (moet) zijn en waar je wordt gestimuleerd je eigen unieke pad te volgen!

Naast verbinding staat de focus bij deze bijeenkomsten op ‘geen verplichtingen’. Het verplichte pitchen wat bij de vele netwerkbijeenkomsten gebruikelijk is doen we niet bij Moms Connect. Iedereen moet zich veilig voelen. Tijdens een ochtend wordt de groep meerdere malen gerouleerd om zo toch iedereen te kunnen spreken. Een enkele keer zal er de mogelijkheid zijn voor members om zichzelf voor te stellen middels een korte presentatie, maar dit is niet verplicht en zal per keer bekend gemaakt worden. Ik ga altijd voor kwaliteit boven kwantiteit met persoonlijke contact!


Om data van de netwerkkoffie’s niet te missen raad ik je aan om ook de Facebook pagina van Moms Connect te volgen. Voor specifieke vragen kun je me mailen via info@momsconnect.nl.

Klik hier voor informatie over het membership van Moms Connect.