Referenties over Froukje Berfelo


Froukje en ik werken nu enkele maanden samen en ik zou nu al nooit meer zonder haar support willen! Froukje werkt voor mijn beide bedrijven op dit moment als marketing coördinator in het ene bedrijf en als programma manager in het andere. Vanaf dag één heeft Froukje haar rol in beide bedrijven zorgvuldig, professioneel en zelfstandig opgepakt. Zowel het contact met klanten als alle details rondom het leveren van onze programma’s pakte ze op op zo’n manier dat ik direct het vertrouwen had dat ik mijn handen ervan af kon houden en alle details uit mijn hoofd kon laten. Ik weet dat de dingen die onder Froukje’s verantwoordelijkheden vallen professioneel, stipt op tijd en zorgvuldig worden opgepakt met daarbij een perfecte balans tussen zakelijkheid en voelbare liefde voor onze klanten die in onze bedrijven zo belangrijk zijn. Froukje communiceert duidelijk, voelt feilloos aan wanneer ze zaken zelfstandig kan beslissen of eerst even moet voorleggen. Dat geeft vertrouwen en rust. Ze is een belangrijke pilaar in beide bedrijven waar ik met een gerust hart op kan leunen, en dat in een ontzettend korte tijd. Goede mensen vinden om mee samen te werken is een uitdaging voor veel ondernemers! Ik ben ontzettend blij dat Froukje en ik elkaar gevonden hebben!

Froukje is mijn spiegel, basis en vertrouwenspersoon in 1. Zij kent mijn bedrijven en situatie en geeft altijd eerlijke en objectieve input. Ze denkt mee, maar pakt ook zelfstandig heel veel werkzaamheden op van online marketing, communicatie met bureaus tot aan het inplannen van social media. Froukje groeit met mij mee als ondernemer, als mens, maar ook in vaardigheden en skills. Ik vind het belangrijk om een gelijkwaardige relatie voor langere termijn te hebben met iemand die ik blind kan vertrouwen. Nog geen moment heeft het raar of onwennig gevoeld dat we 2,5 uur verwijderd van elkaar vandaan wonen en dat ons contact altijd via Skype, mail of telefoon loopt en niet face tot face. Froukje is precies, duidelijk en geeft enorme structuur aan je bedrijf. Ik hoop nog lang met elkaar samen te werken!

Froukje neemt echt de tijd voor je, ze is professioneel maar ook een enorm mooi mens! Zoek je een VA dan raden wij van van MissPowervrouw Froukje zeker aan.

Liefs Susanna & Marije

Ik heb je met het werken en als persoon leren kennen als iemand die hard kan werken en zeer betrouwbaar is. Als je je woord geeft, dan zorg je er ook voor. Ook al maak je het dan soms wat moeilijk voor jezelf. Zo heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een echte doorbijter. Daarnaast hebben we ook altijd gewoon lol kunnen maken tijdens het werken en veel gelachen.

Klaartje Coolen, oud collega. 

Samen met Froukje ben ik het avontuur gestart bij de VASchool als ondernemers. Froukje is zeer kundig en professioneel in haar vakgebied, ze heeft een enorme drive en doorzettingsvermogen. Daarbij is ze een heel warm en fijn persoon om mee samen te werken. Als je meer wilt bereiken met jouw onderneming is Froukje de VA om mee samen te werken. 

Pascalle Sloep, collega VA