Waarom samenwerken met een Virtual Assistant? 

Een Virtual Assistant (VA) is iemand die flexibel op afstand ondernemers online ondersteunt en ontzorgt met bepaalde zaken waar zij zelf geen tijd voor hebben, moeite mee hebben of gewoonweg geen tijd in willen steken.                                  

Door met een Virtual Assistant te gaan samenwerken kun je als ondernemer jezelf meer richten op je passie en datgene waar jij ‘echt’ goed in bent, de kernzaken van jouw business.

Door bepaalde taken uit te besteden, kun je zelf meer declarabele uren maken en/of juist meer vrije tijd krijgen voor andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Wanneer je zelf meer tijd kunt besteden aan de daadwerkelijke groei van jouw business zal de investering voor een virtual assistant zich heel snel terugbetalen.

Reken uit wat een VA per uur voor je kan betekenen en wat daar de kosten van zijn en zet dat tegenover de tijd (en frustraties) die je zelf aan deze taken kwijt zou zijn? Dit is hoe jij verder kunt groeien in je business door deze tijd om te zetten naar je eigen declarabele uren. Dat is dus investeren in jezelf en je onderneming! 

Een VA kan regelmatig terugkerende taken uit handen nemen om zo een continuïteit te creëren voor je business zodat jij als ondernemer met je bedrijf verder kunt groeien.

Een VA is al in te zetten vanaf 1 uur per week dus je zit als ondernemer ook nergens aan vast en betaald ook alleen voor de daadwerkelijke gewerkte uren. Bedenk hierbij wel goed dat wanneer het taken betreft waar de VA zich goed moet kunnen inleven in jouw bedrijf en jouw wensen en behoeften, dat een VA normaal gesproken zich ook even in de business moet kunnen nestelen, inleven en eigen maken, dat kost uiteraard enige tijd.

Heel belangrijk; een VA is zelfstandig en verantwoordelijk, heeft haar eigen werkplek en eigen office benodigdheden, is zelf ook ondernemer en denkt verder mee dan alleen de opdracht en kan fungeren als een echte rechterhand!

Een VA is meer dan zomaar iemand waar je iets aan uitbesteedt, een VA kan een echte sparring-partner voor je zijn, kan je ondersteunen en ontzorgen om je business verder op te zetten zodat jij in rust en vertrouwen je focus op je groei en je next level kunt leggen. Datgene waar jij en je onderneming behoefte aan hebben.

Benieuwd naar wat ik als Virtual Assistant voor jou kan betekenen? Klik dan hier om verder te gaan naar een overzicht van mijn diensten.

Froukje-Berfelo-Virtual-Assistant-Online-Marketing-Back-Office-Management.png