Ben jij die ambitieuze en groeiende ondernemer die ondersteuning nodig heeft met office support & online marketing? Of ben jij die ondernemer die eigenlijk het liefst een rechterhand naast zich zou krijgen die volledig ontzorgt, maar ook meedenkt en adviseert hoe dingen aan te pakken zodat jij jezelf kunt richten op jouw volgende stap in je business om je dromen waar te gaan maken?

Tof dat je hier terecht bent gekomen! Ik wil namelijk verder groeien & ontwikkelen en jij dus ook!


FroukjeBerfelo.jpg

Ik ben Froukje en met een jarenlange werkervaring als manager client administration voor een Zwitsers bedrijf ontzorg ik jou heel graag als een echte rechterhand die naast jou staat, proactief is, meedenkt en ik schrik niet van je grote ambities en dromen.

Het liefst werk ik aan een fijne langetermijn samenwerking op basis van de juiste klik, vertrouwen en transparante communicatie. Pas dan kun je samen echt bouwen aan de continuïteit van jouw business en jouw next step!


• Zoek je iemand die jou kan helpen met allround backoffice werkzaamheden rond bv. je online programma’s?

• Wil je graag een online weggever doorzetten in een funnel welke leidt naar een ander betaald aanbod, maar heb je geen idee hoe dit op te zetten?

• Loop je er tegenaan dat je jouw blog eigenlijk wel zou willen delen met je klanten en volgers, maar heb je geen idee hoe nu je email-marketing op moet zetten en verder in kunt zetten?

• Wil je graag een groter publiek bereiken met FB adverteren, maar weet je niet hoe dit aan te pakken?

• Of wil je gewoon eenmalig sparren tijdens een adviesgesprek over de fundering voor jouw bedrijf zodat je de basis nog efficiënter in kunt richten om verdere groei mogelijk te maken?


One woman can make a difference together we can ROCK THE WORLD!


Door met mij te gaan samenwerken, kun jij als ondernemer je weer richten op de groei van je eigen business, meer declarabele uren draaien en je focussen op de kernzaken van je onderneming zonder je druk hoeven te maken over de vele bijkomende zaken van het ondernemerschap. Ik ontzorg jou volledig en neem daar mijn verantwoordelijkheden ook voor.

Het mooiste vind ik een samenwerking voor langere tijd waarbij ik vertrouwen kan opbouwen en kan bijdragen aan de continuïteit en groei van jouw business. Na 7 jaar zelfstandig van thuis uit te hebben gewerkt voor een Zwitsers Asset Management bedrijf weet ik als geen ander hoe belangrijk vertrouwen op afstand is.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Klik hier om te zien welke diensten ik allemaal aanbied.


Naast de ontwikkelingen van mijn eigen business waar ik altijd mee bezig ben, vind ik het ook enorm leuk en inspirerend om andere ondernemende vrouwen samen te brengen en te verbinden. Daaruit is ‘Moms Connect’ ontstaan en organiseer ik regelmatig netwerkkoffie’s speciaal voor ondernemende vrouwen met kinderen. Informeel, laagdrempelig en zonder verplichtingen, maar toch netwerken met waarde!

Wil je ervaren of dit een waardevol netwerk voor jou is dan ben je van harte welkom om vrijblijvend een keer aan te sluiten. Kijk hier voor meer informatie.


FroukjeBerfelo-VirtualAssistant.jpg